Amatorska siatkówka.
Administrator
To może o 20? Albo w poniedziałek o 19?
Administrator
Poniedziałek na 18.00 przy szkole na transportowej. Ktoś jest przeciw??
Nowy użytkownik
mi pasuje i niedziela i poniedzialek w takim razie póki co do zobaczenia w poniedzialek o 18 na transportowej
Nowy użytkownik
hmm jednak mi nie pasuje poniedziałek... musze akurat pracowac.
Administrator
Sądzę, że nigdy nam się nie uda, by wszyscy byli na spotkaniu. Ci co będą to okey, tych co nie będzie trudno. Najwyżej jakiejś nowości dotyczące grania napiszemy na forum
Administrator
Tak, nie będziemy już przekładać, bo to nic z tego nie będzie. Jutro o 18 aktualne dalej, na transportowej pod szkołą. Swoim znajomym przekazaliście spotkanie?
Nowy użytkownik
Hej, i jak tam, ustaliliście wczoraj jakieś szczegóły?
Hej, bardzo wszystkich przepraszam, że nie byłam w poniedzialek. Sprawy osobiste, nawet nie mialam jak dac znac. To juz sie wiecej nie powtorzy Chcialam zapytac czy ustaliliscie jakies szczegoly odnosnie spotkan? pozdrawiam wszystkich.
Administrator
Miałam kontakt dziś z dyrektorem. Więc tak, w każdy czwartek od 20-22 w sali na transportowej. Umowę muszę podpisać najpierw, dlatego nie od tego czwartku. Księgowa pod koniec każdego miesiąca da rachunek do zapłacenia, także składka będzie na koniec miesiąca. Zobaczymy ile przyjdzie we czwartek (26.01.)
Także od 26.01 co tydzień grana jest siatkówka od 20 do 22.
Ci, którzy nie byli, zostaną ukarani! ;p hehehe nieładnie tak robić, że my na mrozie, a wy nie hehe.
A tak poważnie to wszystko opisała koleżanka Malwina
Tak więc 26.01. Wszyscy ale to Wszyscy jesteśmy tam!
Nie ma, że "na wspólnej" oglądam, nie ma że ktoś ciasto piecze czy też ziemniaki obiera, wszyscy razem punkt 20 hehe ;d
Pozdrawiam, Ukasz.